Idag har jag haft sommarlov i 82 dagar…

Den här sommaren har varit otroligt lång. Även om nu sommarvädret har lyst med sin frånvaro. Det jag tänker skriva nu är nästintill förbjudet att skriva, men det är faktiskt så jag känner. Nu får sommarlovet gärna vara över!

Jag längtar tillbaka till rutiner, sådana man inte får när man ena dagen börjar jobba klockan 7 och den andra klockan 15. Jag saknar även mina kompisar som antingen flytt från Jönköping över sommaren eller som har sådana där regelbundna arbetstider som normalt folk, som alltid är lediga när jag jobbar. Jag saknar till och med plugget, det faktum att jag måste läsa böcker och lära mig saker. Det däremot tror jag, om jag känner mig själv rätt, kommer vara botat efter två dagar i skolan. Då kommer jag nog återgå till att glida igenom och inte öppna en endaste bok frivilligt. Jag hoppas dock att så inte kommer vara fallet utan att den här terminen kommer vara en då jag faktiskt anstränger mig och pluggar. Det är ju ändå dom här kurserna jag tycker är roliga! Det är ju för böveln det här jag vill jobba med i framtiden!

Till mitt försvar för det här inlägget vill jag dock säga att jag faktiskt har haft sommarlov sedan den 19 maj. Totalt kommer jag ha haft mer än 100 dagar sommarlov! Det är över 2400 timmar som jag har spenderat på vad? Jag har jobbat ynka 70% per månad och rest hem i stort sett varje helg men vad har jag gjort för övrigt? Inte ett smack. Inte konstigt att jag numera är rastlös och uttråkad.

Ge mig mitt liv tillbaka, tack!

 

Till slut vill jag bara tillägga hur stolt jag är över min lillebror som idag jobbar sin sista dag. Han har nämligen sagt upp sig från sitt jobb och skaffat sig en lägenhet i Linköping tillsammans med en kompis. Allt detta för att han nu ska börja plugga. Jag hoppas du gillar studentlivet Henke! Men jag tror i och för sig att det är omöjligt att inte göra det i Linköping.

Annonser

One thought on “Idag har jag haft sommarlov i 82 dagar…

  1. Du är allt en riktig goding!
    Jag är stolt över bägge mina ungar som inte längre är beroende av mig ett enda dugg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s